DIT KONCEPT SKABER OPMÆRKSOMHED. DIT KONCEPT SKABER MERVÆRDI FOR KUNDERNE.  DIT KONCEPT ØGER SALG OG OPMÆRKSOMED. DIT KONCEPT ER OPLEVELSESØKONOMI.

Har du planer om et nyt og spændende koncept i form af et opsigtsvækkende events/projekt, tilbyder vi vores ekspertise inden for konceptudvikling, markedsføring på analoge og digitale medier og deltagelse i selve arrangementet. Om du vil sparre under hele konceptløsningen fra start til slut, eller blot i specifikke faser, er helt op til dig og din arbejdsgruppe.

Med den erfaring som vi har i oplevelsesøkonomi, ved vi at tiltag som events eller lignende skaber stor værdi for kunderne og for din virksomheds salg. Hvis idéen og arbejdsprocessen er god, den røde tråd er til stede og markedsføringen af det færdige produkt rammer den tilsigtede målgruppe på den mest effektive måde, ja så vil der blive skabt en afgørende værdi. En værdi for kunden og en værdi for virksomheden og det salgsværdi.

Har du brug for en fast eller løs sparringspartner til udvikling af dit koncept, idégenerering og/eller markedsføring m.m., er du velkommen til at kontakte os.