ER DU NYSTARTET IVÆRKSÆTTER? PRØV VORES STARTPAKKER

Det er vigtigt for os at hjælpe nye iværksættere godt igang med deres nye virksomhed. Det er en tidskrævende proces, hvor ens produkt som oftest er det mest spændende, og det som al tiden går med. Et produkt og en idé kan være noget så god, men hvis ikke markedsføringen prioriteres højt, kan det være meget svært at blive set, hørt og derved få kunder til samt øge omsætningen.

Som iværksætterkunde hos WordC tilbyder vi markedsføring analogt og digitalt til overkommelige priser. Det vigtigste for en virksomhed er en god, overskuelig og professionel hjemmeside, hvor ens produkt står skarpt formidlet og yderst præsentabelt.

Du kan læse mere om vores startpakker her.

MEDARBEJDERNE SKAL TRIVES

Medarbejderne skal trives, hvis virksomheden skal drives.

Her er intern kommunikation nøgleordet, da intern kommunikation er bygget op omkring, at alle har det godt og trives på arbejdspladsen.

Ledelsen har et stort ansvar for at kommunikationen internt fungerer i hele organisationen. Her er skriftlige materialer, såsom interne nyhedsbreve, tavleopslag og løbende trivselsundersøgelser iblandt medarbejderne med til at øge såvel arbejdsglæden som arbejdsindsatsen.

Firmaevents ryster ligeledes ledelsen og medarbejderne sammen til én enhed.

VIRKSOMHEDEN SKAL DRIVES

Virksomheden kan drives, når medarbejderne trives

Ekstern kommunikation er rettet direkte mod kunder, samarbejdspartnere, leverandører og andre som kan skabe en økonomisk værdi for din virksomhed.

Ekstern kommunikation er en vigtig brik i det samlede puslespil blandt såvel nye iværksættere, små og mellemstore virksomheder. Derfor tilbyder vi vores ekspertise i formidlingen af din virksomheds budskaber og brands samt sparring vedrørende effektive markedsføringsstrategier til netop din virksomhed analogt og digitalt.

Koncepter som events og andre arrangementer er en værdiskabende brandingstrategi, da events er en af nøglerne til at potentielle nye kunder får rettet sin opmærksomhed mod netop din virksomhed og ikke konkurrentens.

Lad os være dig behjælpelig med markedsføring af din virksomhed analogt og digitalt. Læs mere her.