Vi har hos Wiggers & Klement haft fornøjelsen at arbejde sammen med Simone fra WordC i forbindelse med opstart og lanceringen af vores firma/website.

 

Simone var fra starten lynhurtig til at ramme lige nøjagtigt det udtryk vi gerne ville have frem. Hendes tilgang til jobbet er yderst professionelt, hun er kreativ, og der kommer mange super gode forslag, der giver noget ”kant” til virksomhedens profil.

 

Vi har oplevet hurtig respons og godt gennemarbejdet materiale, som vi stolt kan fremvise til vores kunder, når vi præsenterer vores virksomhed.

 

Lennert Klement
Adm. direktør hos Wiggers & Klement
www.wiggers-klement.dk

Jeg mødte Simone fra WordC til en fest i sommeren 2018, hvor vi faldt i snak om mine web-udfordringer. Hun virkede meget kompetent, og jeg var ikke i tvivl om, at hun skulle hjælpe mig med at få min hjemmeside opdateret og gjort mere ”spiselig”.

 

Simone har sat sig grundigt ind i TyfiDan Foods produkter og har deraf tilføjet tekster og detaljer, så niveauet er hævet. Hun er meget hurtig til at opfange mine idéer, få dem implementeret til ændringer, og kommer også selv med mange gode forslag.

 

I dag er jeg rigtig stolt af min hjemmeside. 

 

Lene Hegermark
Adm. direktør hos TyfiDan Food

www.tyfidan.com